Varsler Snapchat når du tar opp skjermen? — 2022

Vil du ta skjermopptak av en chat eller en historie på Snapchat?

Hvis du gjør det, lurer du kanskje på om Snapchat varsler den andre personen når du skjermopptak.

Som du kanskje allerede visste, vil Snapchat varsle den andre personen hvis du tar et skjermbilde av chatten eller historien deres.

Men varsler Snapchat et skjermopptak?

I denne artikkelen lærer du om den andre personen vet hvis du tar opp chatten eller historien deres.

Innholdsfortegnelse

  1. Varsler Snapchat når du skjermopptak?
  2. Varsler Snapchat når du tar opp en historie på skjermen?
  3. Varsler Snapchat når du tar opp en chat på skjermen?
  4. Hvordan skjermopptak på Snapchat uten at de vet det
  5. Konklusjon

Varsler Snapchat når du skjermopptak?

Ja, Snapchat vil varsle den andre personen når du skjermen tar opp chatten eller historien deres.

Når du tar opp noens historie på Snapchat på skjermen, vil de kunne fortelle det ettersom det vil være et dobbelt grønt pilikon ved siden av navnet ditt i seerlisten.

På den annen side, når du tar opp en chat på skjermen, vil personen bli varslet om at du gjorde det.

Når du tar opp noens historie på Snapchat på skjermen, vil det være et dobbelt grønt pilikon ved siden av navnet ditt i seerlisten.

På den annen side, hvis du skulle ta opp en chat på skjermen, vil det være et varsel i chatten (ligner på et skjermbildevarsel).

Varselet vil være et varsel i chat, ligner på et skjermbildevarsel.

Du kan se hvordan skjermbildet og skjermopptaksvarslene ser ut på bildet ovenfor.

Så hvis du håper å ta opp en chat eller noens historie, husk at personen vil være klar over av det.

Det er vanskelig å komme unna med å lagre noen chat eller historie på Snapchat på grunn av varslingsfunksjonene.

Hvis du ønsker å ta opp noens historie eller chatte uten at de vet det, kan du lese videre for å finne ut hvordan.

Men først, la oss finne ut hva som skjer når du tar opp skjermen noens historie på Snapchat.

Varsler Snapchat når du tar opp en historie på skjermen?

Ja, Snapchat vil varsle den andre personen når du skjermen ta opp historien deres.

Et grønt dobbeltpilikon vil vises ved siden av navnet ditt når du skjermdumper noens historie.

På samme måte vil det grønne doble pilikonet vises ved siden av navnet ditt når du tar opp noens historie på skjermen.

Når du tar opp noens historie på skjermen, vil det være en grønn dobbel pil ved siden av brukernavnet ditt når de sjekker seerlisten.

Det er når personen vet at du har tatt et skjermbilde eller et skjermopptak av historien deres.

Personen vil imidlertid ikke kunne fortelle enten du (spesifikt) tok skjermdump av historien deres eller skjerm tok den opp.

Dette er fordi den grønne doble pilen er brukes til begge et skjermbilde og et skjermopptak.

Når du skjermdumper noens historie, vil den grønne pilen også vises ved siden av navnet ditt i seerlisten.

Med andre ord, det er ikke et spesifikt ikon som skiller et skjermbilde fra et skjermopptak.

I et nøtteskall vil Snapchat varsle personen med en grønn dobbel pil ved siden av navnet ditt i seerlisten hvis du skjermdumper eller tar opp historien deres.

Så neste gang du vil ta opp noens historie på skjermen, husk det de vil være klar over det.

Varsler Snapchat når du tar opp en chat på skjermen?

Ja, Snapchat vil varsle personen når du skjermen tar opp chatten din med vedkommende.

Hvis du skulle ta opp en chat på skjermen, vil Snapchat varsle personen om at du har gjort det.

Snapchat vil kunne oppdage et skjermbilde samt et skjermopptak av en chat.

Når du tar et skjermopptak av en chat, Snapchat vil kunne oppdage det.

Et in-chat-varsel vil bli sendt i chat hvis du skulle ta et skjermopptak av det.

Hvis du skulle ta et skjermbilde av en chat, vil det være et varsel i chatten som sier: Du tok et skjermbilde av chatten.

På den annen side, hvis du skulle ta et skjermopptak av en chat, vil varsling i chat , Din innspilte chat vil bli sendt i chatten.

I motsetning til skjermdumping eller skjermopptak av noens historie, vil personen kunne fortelle den spesifikke handlingen du tok hvis du gjør det i chatten.

Så hvis du trodde at du kunne slippe unna med skjermopptak av en chat – tenk igjen, for Snapchat vil også kunne oppdage et skjermopptak.

Hvordan skjermopptak på Snapchat uten at de vet det

For å skjermopptak på Snapchat uten at den andre personen vet, kan du slå på flymodus.

For å skjermopptak på Snapchat uten at den andre personen vet, slå på flymodus på iPhone- eller Android-enheten.

Snapchat vil ikke kunne oppdage og varsle personen hvis du har tatt opp chatten eller historien deres på skjermen hvis du har slått på flymodus.

Flymodus vil deaktivere internettforbindelsen din , så Snapchat vil ikke kunne oppdage at du har tatt opp noens chat eller historie på skjermen.

Den deaktiverer også Wi-Fi-tilkoblingen din automatisk, og den vil ikke koble til noen nye med mindre du gjør det manuelt.

Mens du er i Snapchat-appen, slår du på flyet.

Slik kan du slå på flymodus på en iPhone :

  1. Gå til Snapchat.
  2. Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  3. Trykk på flyikonet for å slå på flymodus.

Slik kan du slå på flymodus på en Android-enhet :

  1. Gå til Snapchat.
  2. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  3. Trykk på flyikonet for å slå på flymodus.

Etter at flymodus er slått på, har du ikke internettforbindelse.

Som sådan, Snapchat vil ikke kunne å varsle noen hvis du skjermdumper eller har tatt opp chatten eller historien deres.