Slik sletter du utkast på TikTok (3 enkle trinn) — 2022

Har du nylig lagt ut et utkast på TikTok og du vil slette det?



Å slette utkast på TikTok kan være ganske vanskelig fordi sletteknappen er ute av syne.



Hvis du bare postet en enkelt utkast , vil du kanskje bli kvitt det fra profilen din.



Ellers vil det være et distraherende utkast-innlegg i innleggene dine.



Men hvis du har flere videoer i utkastene dine bør du kanskje tenke deg om to ganger før du sletter den.



I denne veiledningen lærer du hvordan du sletter utkast på TikTok i 3 trinn, og andre vanlige spørsmål.

Slik sletter du utkast på TikTok

For å slette utkast på TikTok, gå til profilen din, trykk på Utkast, trykk på velg, velg utkastene du vil slette, og trykk deretter på Slett.

Alternativt kan du slette TikTok-appen og installere den på nytt.

Hvis du bestemmer deg for å slette TikTok, vil utkastene dine også bli slettet.

Derfor, hvis du har mange videoer i utkastene dine og du vil ha en rask måte å slett dem alle , kan du slette TikTok fra enheten din.

For å slette TikTok, trykk og hold appen i et par sekunder, og slett/avinstaller den.

Etter at du har slettet TikTok, installer den på nytt fra App Store/Google Play Store.

Logg deretter på TikTok-kontoen din og utkastene dine vil bli slettet fra profilen din.

Men hvis du bare vil slette ett eller noen få av utkastene dine, ikke slett appen.

Ellers vil utkastene du vil beholde, bli slettet permanent, og du vil ikke kunne gjenopprette dem selv om du kontaktet TikTok-støtte.

Slik sletter du utkast på TikTok:

Trinn #1: Gå til utkastene dine

Åpne TikTok > Profil > Utkast.

Først åpner du TikTok-appen på enheten din.

Når du er på appen, trykk på Meg ikon på den nederste navigasjonslinjen.

Meg-ikonet er TikToks måte å indikere profilen din på.

Etter at du har trykket på meg-ikonet, vil du se TikTok-profilen din sammen med alle innleggene dine.

Hvis du har lagret utkast tidligere, vil de bli plassert her.

Utkastene dine finner du i det første innlegget i profilen din.

På profilen din, trykk på Utkast post.

Hvis du ikke ser utkast-innlegget, betyr det at du ikke har lagret noen utkast før.

Gratulerer, du har funnet TikTok-utkastene dine!

I det andre trinnet lærer du hvordan du velger utkastene du vil slette fra profilen din.

Trinn #2: Trykk på Velg

Trykk på velg øverst til høyre på skjermen.

Etter at du har trykket på Utkast, vil du se en liste over alle utkastene du har lagret på TikTok.

På utkastsiden kan du enten redigere eller slette utkastene dine.

Du kan redigere utkastene dine ved å trykke på utkastet.

Du kan også slette utkastene dine ved å velge ett eller flere av dem for sletting.

Siden dette er en veiledning for hvordan du kan slette utkastene dine på TikTok, trenger du ikke å redigere dem.

Også deg vil ikke kunne for å slette utkastene dine på redigeringssiden, så ikke trykk på utkastene dine.

For at sletteknappen skal vises, må du velge utkastet(e) du vil slette.

Ellers vil ikke sletteknappen være synlig.

Til å begynne med, trykk på Velg øverst til høyre på skjermen.

Trinn #3: Velg utkastene du vil slette og trykk på Slett

Velg utkastet(e) du vil slette, og trykk deretter på Slett for å slette dem.

Etter at du har trykket på Velg øverst til høyre på skjermen, kan du velge utkastene dine.

Velg utkastene du vil slette ved å trykke på dem.

Du kan velg mer enn ett utkast hvis du vil slette flere utkast.

Når du har valgt et utkast, vil en hvit hake med rød bakgrunn vises til venstre for den.

Det er da du vet at den er valgt for sletting.

Etter at du er ferdig med å velge utkastene du vil slette, vil det være en sletteknapp nederst på skjermen.

Nummeret ved siden av sletteknappen indikerer hvor mange utkast du har valgt for sletting.

For eksempel, hvis du har valgt ett utkast, vil du se Slett (1).

På den annen side, hvis du har valgt tre utkast, vil du se Slett (3).

Pass på at du ser på nummeret ved siden av sletteknappen for å bekrefte antall utkast du ønsker å slette.

Etter å ha valgt utkastene du vil slette, trykk på Slett for å slette dem.

Vær oppmerksom på at denne prosessen er irreversibel!

Hvis du ved et uhell slettet et utkast som du ikke ville slette, vil du ikke kunne gjenopprette det.

Sletter utkastene dine hvis du sletter TikTok?

Ja, utkastene dine slettes hvis du sletter TikTok.

På redigeringssiden vil du se en melding som sier at avinstallering av TikTok vil forkaste alle utkastene dine.

Du kan få tilgang til siden ved å gå til utkastene dine på Meg-fanen.

Meldingen bekrefter at sletting av TikTok vil også slette utkastene dine.

Hvis du ønsker å slette alle utkastene dine samtidig, vil det å slette TikTok fra enheten gjøre susen.

Når du har installert TikTok på nytt og logget på igjen, vil utkastene dine bli borte fra profilen din.

Men hvis du ikke vil slette utkastene dine, sørg for at du ikke sletter TikTok.

Ellers dine utkast vil være borte for alltid og du vil ikke kunne gjenopprette dem.