Slik sletter du et sendt snap på Snapchat — 2022

Sendte du en snap til noen du ikke mente å sende?

Hvis du gjorde det, kan det hende du ønsker å slette eller oppheve sendingen før personen åpner den.

Dette er fordi hvis personen allerede har åpnet snappen, kan det være for sent å slette den.

Snapchat lar brukere slette snaps etter en oppdatering i 2018.

Før oppdateringen får ikke brukere muligheten til å slette snaps.

Etter oppdateringen kan du nå slette snaps eller meldinger fra begge sider.

I denne veiledningen lærer du hvordan du sletter et sendt snap på Snapchat.

Du vil også lære om du kan oppheve sendingen av en snap, og hva du skal gjøre hvis du sendte en snap til feil person.

  1. Slik sletter du en sendt snap på Snapchat
  2. Kan du oppheve sendingen av en snap?
  3. Hva skal du gjøre hvis du sendte en Snapchat til feil person?

Slik sletter du en sendt snap på Snapchat

For å slette en sendt snap på Snapchat, finn snappen du vil slette.

Deretter trykker og holder du snappen, og trykker deretter på Slett for å slette den.

Etter at du har trykket på Slett, vil Snapchat gjøre det forsøk å fjerne den fra deres servere.

Når du sletter en snap, blir den slettet fra begge sider.

Med andre ord, snappet vil bli slettet fra chatten din og den andre personens chat.

Det er best å slette en snap før den andre personen åpner den.

Hvis den andre personen allerede har åpnet snappen, vil det ikke gjøre noen forskjell å slette den.

Hvis snappen sier Levert betyr det at personen ikke har åpnet den ennå.

Men hvis snappen sier Åpnet, betyr det at personen allerede har åpnet snappen.

Hvis det er tilfelle, da det er for sent for å slette den fordi personen allerede har sett den.

Her er 3 trinn for å slette en sendt snap på Snapchat:

1. Finn snappen du vil slette

Naviger til snappen du vil slette, og trykk og hold den.

Det første trinnet er å finne snappen du vil slette.

Først åpner du Snapchat på mobilenheten din.

Når Snapchat er åpnet, trykk på chat-ikonet for å se chattene dine.

På chattene dine, naviger til brukeren du vil slette snappen fra.

Når du har funnet brukeren, trykk på vedkommende for å åpne samtalen med dem.

Hvis du har sendt en snap til dem, vil du se en rød pil med en Levert bildetekst.

Hvis snappen vises som Levert, betyr det at brukeren har ikke åpnet det enda.

Dette er et godt tegn siden personen ikke har sett snappen din, så du kan fortsatt slette den før de ser den.

Men hvis snappen vises som Åpnet, betyr det at brukeren allerede har åpnet den.

Hvis låsen åpnes, du kan fortsatt slette den for å fjerne den fra chatten.

Fortsett til neste trinn for å lære hvordan du sletter snappen.

2. Trykk og hold knappen, trykk deretter på Slett

Trykk på Slett for å slette snappen.

Neste steg er å trykk og hold knappen.

Etter å ha trykket og holdt nede snappen, vil et Slett-alternativ dukke opp på skjermen.

Slett-alternativet lar deg slette den sendte snappen.

Trykk på Slett for å slette snappen.

Hvis du har trykket på Slett-alternativet for første gang, vil det vises en popup-melding.

Du må trykk på OK for å lukke popup-meldingen.

Popup-meldingen informerer deg om at når du sletter en melding, vil Snapchat forsøke å fjerne den fra deres servere.

Det kan imidlertid hende at dette ikke alltid fungerer hvis brukeren har en dårlig internettforbindelse eller en eldre versjon av Snapchat.

Når det er sagt, vil sletting av et snap fungere nesten hele tiden.

Derfor, hvis du slettet en Levert snap, blir snappen permanent slettet , og brukeren vil ikke kunne åpne den lenger.

Men hvis du slettet en åpnet snap, har brukeren allerede sett snappen.

I verste fall kan brukeren allerede ha åpnet snappen og tatt et skjermbilde av den.

Hvis det er tilfelle, er det ingen vits i å slette snappen lenger.

Fortsett til siste trinn for å se hva som skjer etter at du har slettet et snap.

3. En melding vil vise at snappen er slettet

Hvis snappen er slettet, vil den andre personen se en x slettet en snapmelding.

Etter at du har slettet en snap, vil Snapchat vise en melding til den andre personen som informerer dem om at du har slettet den.

Meldingen vil leses x slettet en snap , med x som personens navn.

For eksempel, hvis personens navn er lhw, vil meldingen, lhw slettet a snap vises i chatten.

Dette betyr at snappen har blitt slettet fra begge sider.

Imidlertid det garanterer ikke at personen ikke har sett snappen din.

Hvis snappen sier Åpnet, har personen allerede sett snappen din, så det er ingen vits i å slette den.

På samme måte, hvis det er en x tok en skjermbildemelding, betyr det at personen har tatt et skjermbilde av snappen, så det er meningsløst å slette den.

Når det er sagt, kan du fortsatt slette snappen for å bli kvitt den åpnede pilen.

Du har lært hvordan du sletter en sendt snap på Snapchat!

Kan du oppheve sendingen av en snap?

Ja, du kan oppheve sendingen av en snap på Snapchat.

I 2018 introduserte Snapchat en funksjon der du kan slette snaps og meldinger.

Denne funksjonen lar deg avsending av snaps og meldinger som du ikke mente å sende.

Du kan oppheve sendingen av et snap ved å holde det nede og slette det.

Du må imidlertid sørge for å slette snappen før personen åpner den.

Hvis personen allerede har åpnet snappen, er det for sent å slette den.