Slik sletter du OnlyFans-kontoen din — 2023

Opprettet du en OnlyFans-konto ved et uhell?



Eller kanskje du hadde det en stund og du vil forlate plattformen.



Men hva skjer med abonnentene dine når du sletter OnlyFans-kontoen din?



Også, hva skjer etterpå sletter du OnlyFans-kontoen din?



Det kan være utfordrende å slette OnlyFans-kontoen din, siden Slett konto-knappen er strategisk skjult for å se.



Mange sosiale medieplattformer som Instagram skjuler siden bevisst for å slette kontoen din fordi de ønsker å beholde brukere.

OnlyFans er intet unntak fra dette.

I denne artikkelen lærer du hvordan slett OnlyFans-kontoen din i tre enkle trinn.

Du vil også lære hvor lang tid det tar å slette en OnlyFans-konto, vil du bli belastet etter at du har slettet OnlyFans-kontoen din og mer.

Slik sletter du OnlyFans-kontoen din

For å slette OnlyFans-kontoen din, trykk på profilikonet, gå til Innstillinger, naviger til Konto, velg Slett konto, fullfør bekreftelseskoden og slett kontoen din.

Når kontoen din er slettet, vil du motta en bekreftelses-e-post.

Hvis du ikke har mottatt en bekreftelse på e-post, sørg for å gjøre det sjekk søppelposten din som det kan ha landet der.

Men hvis du er en skaper med betalende abonnenter, slettes kontoen din først etter at det siste abonnementet har utløpt.

Du vil ikke kunne slette kontoen din permanent hvis du har en eller flere betalende abonnenter.

På den annen side, hvis du ikke har noen betalende abonnenter, vil kontoen din bli slettet permanent rett etter at du valgte Slett konto-knappen.

I sletteprosessen hevdet OnlyFans at brukere vil ikke kunne abonnere på deg .

Imidlertid er det best å øke abonnementsavgiften maksimalt før du sletter OnlyFans-kontoen din for å sikre at ingen abonnerer på den under prosessen.

Ellers kan det hende at kontoen din ikke blir slettet.

Her er 3 trinn for å slette OnlyFans-kontoen din:

1. Trykk på profilikonet og gå til Innstillinger

OnlyFans.com > logg inn > profilikon > Innstillinger.

Først, gå til OnlyFans.com og logg inn på kontoen din.

Etter at du er logget på, trykk på profilikon på den nederste navigasjonslinjen.

Ved å trykke på profilikonet åpnes menyen.

På menyen, trykk på Innstillinger for å gå til kontoinnstillingene dine.

2. Naviger til Konto og velg Slett konto

Konto > Kontoadministrasjon > Slett konto.

Når du er på innstillingssiden, vil du se flere alternativer – profil, konto, personvern og sikkerhet, etc.

Velg Konto for å gå til kontoinnstillingene dine.

På kontoinnstillingene dine kan du endre kontoinformasjonen din, administrere tilknyttede kontoer og tilknyttede kontoer.

Du kan også redigere sikkerhetsinnstillingene og administrere kontoen din.

Rull ned til bunnen av kontoinnstillingene til Kontoadministrasjon.

I denne delen finner du muligheten til å slette OnlyFans-kontoen din.

Trykk på under Kontoadministrasjon Slett konto.

Tilsynelatende kan noen brukere ikke finne dette alternativet.

Hvis du ikke finner alternativet Slett konto, kan du prøve å bruke en annen enhet.

For eksempel, hvis du bruker en mobil enhet, prøv å slette OnlyFans-kontoen din på en stasjonær.

Omvendt, hvis du bruker en datamaskin, prøv å bruke en mobilenhet for å slette kontoen din.

Rotering av skjermen på mobilenheten din kan også avsløre alternativet.

3. Fyll ut bekreftelseskoden og slett kontoen din

Bekreftelseskode > Slett konto.

Det siste trinnet er å fullføre bekreftelseskoden.

Dette er for å bekrefte at du vil slette OnlyFans-kontoen din.

For det første, fyll inn koden i bekreftelseskodefeltet.

Hvis koden er feil, prøv å skrive inn en ny ved å laste inn koden på nytt via alternativet Last inn kode på nytt.

Etter at du har angitt riktig bekreftelseskode, trykker du på Slett konto for å permanent slette OnlyFans-kontoen din.

Men hvis du har betalende abonnenter, vil ikke kontoen din bli slettet ennå.

Kontoen din vil bare bli slettet etter at alle er utløpt.

Hvis OnlyFans-kontoen din blir slettet, vil du motta en bekreftelsese-post av det.

Sørg for å sjekke søppelposten din, siden den kan ha havnet der.

Gratulerer, du har slettet OnlyFans-kontoen din!

Hvor lang tid tar det å slette en OnlyFans-konto?

Å slette OnlyFans-kontoen din er en umiddelbar prosess med mindre du har betalende abonnenter.

Hvis du har betalende abonnenter, vil kontoen din kun bli slettet etter at siste abonnement er utløpt.

Men hvis du ikke har noen abonnenter, slettes kontoen din umiddelbart etter at du har angitt bekreftelseskoden og valgt Slett konto-knappen.

Når kontoen din er slettet, vil du ikke kunne gjenopprette den.