Hvordan lagre en TikTok-utkastvideo i Galleri — 2022

Det er enkelt å lagre en TikTok-video som et utkast, men kan du lagre den i galleriet ditt?

Variasjonen av filtre, redigeringsfunksjoner, sanger og mer gjør TikTok til den førsteklasses valg for redigering av videoer.

Noen bruker faktisk TikTok til å redigere videoene sine, og fjerner senere vannmerket fra det.

Det er imidlertid litt komplisert å lagre en TikTok-video i galleriet/kamerarullen.

Dette er fordi der er ikke et alternativ for å lagre videoen direkte fra redigeringsskjermen.

Derfor har mange TikTok-brukere ingen anelse om hvordan de skal lagre utkast(ene) i telefongalleriet etter å ha redigert det.

I denne veiledningen lærer du hvordan du lagrer en TikTok-videoutkast i telefongalleriet ditt i tre enkle trinn.

  1. Hvordan lagre TikTok-videoutkast i galleriet
  2. Kan jeg lagre et TikTok-utkast?
  3. Hvordan fortsetter jeg å redigere et TikTok-utkast?

Hvordan lagre TikTok-videoutkast i galleriet

For å lagre en TikTok-videoutkast i galleriet ditt, må du først navigere til det på profilen din.

Deretter må du privatisere videoen og sørge for å aktivere Lagre på enhet før du legger den ut.

Et alternativ er å ta opp videoen med telefonens skjermopptaker.

Når du lagrer et TikTok-utkast, finner du det under profilen din.

For å redigere utkastet trenger du bare å trykke på det og deretter trykke på bildeteksten.

Det er imidlertid ikke et alternativ for deg å lagre videoen direkte i telefongalleriet ditt.

For å lagre videoen, må du legge den ut.

Men å legge ut utkastet betyr at videoen vil bli vist offentlig til dine følgere og andre brukeres For deg-side.

Hvis du ikke vil at videoen din skal være offentlig synlig, du må privat det.

Heldigvis lar TikTok brukerne endre personverninnstillingene for videoene sine.

Nedenfor er en trinn-for-trinn-guide for hvordan du kan privatisere videoutkastet ditt på TikTok og lagre det i telefongalleriet ditt.

Trinn 1: Naviger til videoutkastet

Åpne TikTok > Din profil > Utkast.

Til å begynne med, åpne TikTok på mobilenheten din.

Deretter må du navigere til videoutkastet du har lagret på TikTok.

Hvis du ikke har spilt inn en video, sørg for å ta den opp først.

Trykk deretter på Utkast-knappen for å lagre videoen i utkastene dine.

For å finne utkastene dine, trykk på Meg-ikonet på den nederste navigasjonslinjen.

Dette tar deg til profilen din hvor du kan se videoene dine.

På videoene dine vil du se et rektangel som sier Utkast.

Trykk på utkast-rektangelet for å se utkastene dine.

Fortsett til neste trinn for å lære hvordan du redigerer utkastet slik at du kan lagre det.

Trinn 2: Trykk på utkastet for å redigere det

Naviger til utkastet du vil lagre > Trykk på utkastet for å redigere det.

Etter at du har trykket på utkastene dine, vil du kunne se en liste over utkastene dine.

Utkastene dine vil bli sortert basert på nylig redigerte.

Dette betyr at hvis du nylig har redigert et utkast, vil det vises øverst på listen.

For å redigere utkastet, trykk på bildeteksten til videoen.

Hvis du ikke har lagt til en bildetekst til videoen, vil du se setningen Legg til en bildetekst.

Du kan også trykk på videoen for å redigere den.

På skjermen vil du også legge merke til at det er et Velg-alternativ på den øverste navigasjonslinjen.

Ikke trykk på Velg-alternativet, da det kun er for å slette videoer.

Trykk i stedet på enten videoen eller bildeteksten til videoen.

Fortsett til siste trinn for å finne ut hvordan du lagrer videoutkastet i telefongalleriet/kamerarullen.

Trinn 3: Privat videoen og aktiver Lagre til enhet

Hvem kan se denne videoen > Privat > X-ikon > Aktiver Lagre til enhet > Legg ut.

Når du er på redigeringsskjermen, vil du se et felt der du kan legge til en bildetekst til videoen.

Du vil også se flere andre alternativer under den.

TikTok har ikke et alternativ for deg å lagre utkastet i galleriet ditt.

For å lagre det i galleriet ditt, du må legge det ut først.

Men hvis du skulle legge ut videoen uten å endre personverninnstillingene, vil alle kunne se den.

Så før du legger ut videoen, må du endre personverninnstillingene fra offentlig til privat.

Først trykker du på fanen som sier Hvem kan se denne videoen.

Etter at du har trykket på fanen, vil det være tre alternativer du kan velge mellom, inkludert Alle, Venner og Privat.

Alle betyr at alle vil kunne se videoen din.

Venner tillater bare følgerne dine at du følger tilbake for å se videoen din.

Privat lar deg bare se videoen.

Velg alternativet Privat for å privatisere videoen din, trykk deretter på X-ikonet.

For at videoen skal lagres i galleriet ditt, må du aktivere Lagre på enhet.

Aktiver Lagre til enhet for å la TikTok lagre videoen på enheten din etter at du har lagt den ut.

Hvis du ikke aktiverer det, lagres ikke videoen automatisk i galleriet ditt, og du må lagre den manuelt.

Til slutt, trykk på Post for å legge ut videoen privat.

Etter at du har lagt ut videoen, blir den lagret i galleriet ditt.

Siden videoen din er privat, vil ingen kunne se den bortsett fra deg.

Gratulerer, du har lagret en TikTok-videoutkast i galleriet ditt!

Kan jeg lagre et TikTok-utkast?

Ja, men du kan bare lagre et TikTok-utkast hvis du legger det ut.

Hvis du ikke legger ut utkastet, vil du ikke kunne lagre det i galleriet/kamerarullen din.

Å legge ut et utkast til video på TikTok lar alle se det.

Så du må sørge for at du endret personverninnstillingen fra Alle til Privat før du legger den ut.

Sørg for å aktivere alternativet Lagre til enhet også.