Slik slår du av denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold på Twitter — 2022

Så du nylig en feilmelding som sier: Denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold på Twitter?



Hvis du gjorde det, lurer du kanskje på hvorfor du fikk feilen og hvordan du fikser den.



På sosiale medieplattformer som Instagram, innlegg NSFW (Not Safe For Work) innhold kan føre til et forbud.



I motsetning til de fleste sosiale medieplattformer, lar Twitter brukere legge ut NSFW-innhold.



Men hvis du legger ut NSFW-medier, må du merke dem som sensitive i personvern- og sikkerhetsinnstillingene.



Derfor, hvis du ser en tweet altså merket som sensitiv , legger brukeren ofte ut NSFW-innhold.

Men hvordan kan du bli kvitt feilmeldingen?

I denne veiledningen lærer du hvorfor du fikk feilmeldingen, hvordan du slår på/av sensitivt innhold på Twitter og mer.

  1. Hvorfor sier Twitter at denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold?
  2. Hvordan slå av denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold på Twitter
  3. Hvorfor kan jeg ikke se sensitivt innhold på Twitter?
  4. Hvordan ser jeg sensitivt innhold på Twitter-appen?

Hvorfor sier Twitter at denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold?

Twitter sier at denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold fordi brukeren har merket mediene de tweeter som inneholdende materiale som kan være sensitivt.

Alle som legger ut NSFW-innhold må markere media de tvitrer som sensitivt innhold.

Ellers risikerer kontoen deres å bli suspendert.

Denne sikkerhetsinnstillingen er plassert i personvern- og sikkerhetsinnstillingene på Twitter-kontoen din.

Du finner det ved å navigere til Innstillinger og personvern > Personvern og sikkerhet > Sikkerhet > Merk media du tweeter som inneholder materiale som kan være sensitivt.

Hvis noen markerer medie-tvitringene sine som sensitive, er de mest sannsynlig legge ut NSFW-innhold på en konsistent basis.

Derfor er feilmeldingen for å beskytte brukere fra å se noe de ikke vil se.

Uansett, du får muligheten til å endre den innstillingen ved å slå den på/av i personvern- og sikkerhetsinnstillingene.

Gå videre til neste seksjon for å finne ut hvordan.

Slik slår du av Denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold på Twitter

For å slå av Denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold på Twitter, må du logge på Twitter i en nettleser, navigere til Innstillinger og personvern, velge Personvern og sikkerhet, velge Innhold du ser, og krysse av i boksen for sensitivt innhold.

Det er viktig å merke seg at du bare kan endre innstillingen for sensitivt innhold på nettversjonen av Twitter.

Hvis du bruker Twitter-appen, vil du ikke kunne se innstillingen Denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold, siden den ikke er der.

Dette inkluderer bruk av Twitter-appen på både iPhone- og Android-enheter.

Du har med andre ord to alternativer -logging på Twitter på en mobilnettleser eller på en datamaskin.

Uansett vil du kunne slå av feilen for sensitivt innhold så lenge den er på nettversjonen av Twitter.

Nedenfor er en trinn-for-trinn-guide for hvordan du kan slå av Denne tweeten kan inneholde sensitivt innhold på Twitter

Trinn #1: Logg på Twitter i en nettleser

Logg på Twitter på en mobilnettleser eller en stasjonær datamaskin.

For det første, gå til Twitter.com på en mobilnettleser eller på en datamaskin.

Du kan gå til Twitter på hvilken som helst nettleser —Safari, Chrome, etc.

Du kan bare se innstillingen for sensitivt innhold på nettversjonen av Twitter og ikke på appen.

Så hvis du er på Twitter-appen, lukk den og gå til Twitter på en mobilnettleser i stedet.

Hvis du tilfeldigvis kommer over at denne tweeten kan inneholde sensitivt innholdsfeil på selve appen, kan du velge Endre innstillinger, og den vil lede deg til nettversjonen av Twitter.

Når du er på Twitter-nettet, skriv inn telefonen, e-posten eller brukernavnet og passordet ditt.

Trykk deretter på påloggingsknappen for å Logg Inn til Twitter-kontoen din.

Trinn #2: Naviger til Innstillinger og personvern

Profilikon > Innstillinger og personvern.

Når du er logget på Twitter-kontoen din, velg profilikonet ditt til høyre på den øverste navigasjonslinjen.

Etter at du har valgt profilikonet ditt, åpnes kontoinformasjonsmenyen.

Under kontoinformasjonen din vil det være et alternativ som sier Innstillinger og personvern.

Plukke ut Innstillinger og personvern for å gå til innstillingene dine.

Gratulerer, du har funnet alternativet Innstillinger og personvern!

I neste trinn må du navigere til siden Personvern og sikkerhet der du kan kontrollere personvern- og sikkerhetsinnstillingene dine.

Trinn #3: Velg Personvern og sikkerhet

Innstillinger > Personvern og sikkerhet.

Etter at du har valgt Innstillinger og personvern, åpnes Innstillinger-siden.

Det er ulike alternativer i Innstillinger – Din konto, Sikkerhet og kontotilgang, Personvern og sikkerhet osv.

Alternativet du vil bruke er Personvern og sikkerhet alternativ.

Velg Personvern og sikkerhet for å gå til innstillingene for personvern og sikkerhet.